間の楔 (1992) poster

間の楔 1992

  • 7.7 3 stemmen
  • 52 min
  • Animatie Sciencefiction Romantiek Drama

In een stad genaamd Tanagura, geregeerd door supercomputer Jupiter, is de bevolking is bijna volledig mannelijk en is gebaseerd op haarkleur; Iedereen die zilver/blond is, is de elite, met donker/zwart haar als onderkant van de samenleving, Blondines hebben 'huisdieren', die speciaal zijn gemaakt voor het uitvoeren van seksuele handelingen voor het voyeurisme-entertainment van de blondine. Het is niet de bedoeling dat de huisdieren lang worden gehouden, en blondines mogen ook niet seksueel met ze omgaan; maar een Blondine, genaamd Iason Mink, heeft al jaren een huisdier. Het gerucht gaat ook dat Mink met zijn huisdier Riki naar bed gaat en weigert hem los te laten; ondanks de afkeuring van Jupiter. Riki vecht met zijn emoties en maatschappelijke problemen, niet in staat om te beslissen wat hij moet doen met zijn oude vriend/geliefde Gai (Guy) en hun bende. Iason is geobsedeerd door het houden van Riki, en Riki weet niet wat hij moet doen; Vecht tegen hem of geef je aan hem over.


Stream 間の楔 (1992) online in België

Wil je 間の楔 (1992) kijken? Is de film 間の楔 met 千葉繁 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 間の楔 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 31 augustus 1992
  • Speelduur 52 minuten
  • Genres Animatie, Sciencefiction, Romantiek & Drama
  • Productiebedrijven Anime International Company
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Based on novel or book, Slavery, Lgbt, Caste system & Boys' love (bl).

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 間の楔 (1992) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 間の楔 (1992) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 間の楔 (1992) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 間の楔 (1992) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 間の楔 (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 間の楔 (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 間の楔 (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

間の楔 (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

間の楔 (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

間の楔 (1992) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

間の楔 (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 間の楔 (1992) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.