Sahara Sandwich (1991) poster

Sahara Sandwich 1991

  • 52 min
  • Thriller

Ryder is een psychiater die de problemen van zijn cliënten feilloos weet te analyseren, maar in het oplossen van zijn eigen 'geestesnood' hopeloos alleen staat. Op een dag komt Sleuth, een rechercheur, de praktijk van Ryder binnenvallen met de mededeling dat Ryder wordt verdacht van de moord op drie vrouwen. Ryder is zich van geen kwaad bewust. Wel heeft hij een mysterieuze brief ontvangen waarin een moord is aangekondigd en ook Lizzy, zijn secretaresse, is spoorloos verdwenen. De ontboezeming van een nieuwe patiënt zet Ryder aan het denken. Tussen Ryder en Sleuth ontstaat een verbaal kat-en-muisspel dat echter meer vragen oproept dan beantwoordt. Als de moorden gepleegd zijn, wat is dan het motief? En als er geen motief is, kan er dan wel een verdachte zijn? Of is eigenlijk alles in scène gezet? Misschien wel door Sleuth of Ryder zelf?


Stream Sahara Sandwich (1991) online in België

Wil je Sahara Sandwich (1991) kijken? Is de film Sahara Sandwich met Jeroen Krabbé te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sahara Sandwich kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 21 september 1991
  • Speelduur 52 minuten
  • Genres Thriller
  • Productiebedrijven Staccato Films & Moskwood Media
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Nightmare, Patient, Psychoanalyst & Hard boiled.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Sahara Sandwich (1991) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Sahara Sandwich (1991) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sahara Sandwich (1991) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Sahara Sandwich (1991) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Sahara Sandwich (1991) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sahara Sandwich (1991) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sahara Sandwich (1991) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sahara Sandwich (1991) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sahara Sandwich (1991) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sahara Sandwich (1991) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sahara Sandwich (1991) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Sahara Sandwich (1991) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.