Quand les femmes ont pris la colère (1977) poster

Quand les femmes ont pris la colère 1977

  • 10 1 stemmen
  • 75 min
  • Documentaire

De actie vindt plaats in een metallurgische fabriek die in 1975 deel uitmaakte van de Pechiney-Ugine-Külhman trust in Couëron, in Loire-Atlantique. Om hun solidariteit met hun stakende echtgenoten te tonen, vielen de vrouwen van arbeiders het kantoor van de directeur binnen en verkregen in twee uur tijd wat hen maandenlang was ontzegd. Maar de directie klaagde en ondernam juridische stappen. Twaalf vrouwen werden aangeklaagd voor ontvoering. De mobilisatie breidde zich vervolgens uit. De vrouwen riepen de Unité de Production Cinéma Bretagne (UPCB) op om een film te maken over hun strijd. De film vertelt het verhaal van de moedige solidariteitsactie van vrouwen met de stakers van de fabriek en de opkomst van een collectief bewustzijn, zowel feministisch als arbeidersklasse, en is ook een echokamer die gevoelig is voor de aspiraties van de twaalf betrokken vrouwen.


Stream Quand les femmes ont pris la colère (1977) online in België

Wil je Quand les femmes ont pris la colère (1977) kijken? Is de film Quand les femmes ont pris la colère te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Quand les femmes ont pris la colère kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 1 januari 1977
  • Speelduur 75 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Quand les femmes ont pris la colère (1977) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Quand les femmes ont pris la colère (1977) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Quand les femmes ont pris la colère (1977) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Quand les femmes ont pris la colère (1977) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Quand les femmes ont pris la colère (1977) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Quand les femmes ont pris la colère (1977) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Quand les femmes ont pris la colère (1977) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Quand les femmes ont pris la colère (1977) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Quand les femmes ont pris la colère (1977) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Quand les femmes ont pris la colère (1977) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Quand les femmes ont pris la colère (1977) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Quand les femmes ont pris la colère (1977) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.