Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) poster

Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution 2013

  • Documentaire

De evolutietheorie, die tot op de dag van vandaag een revolutie teweeg heeft gebracht in de wetten van de biologie, ontkiemde in het hoofd van de jonge Charles Darwin tijdens een reis van bijna vijf jaar rond de wereld. Toen hij erin slaagde zijn vader ervan te overtuigen hem aan boord van de Beagle te laten gaan, studeerde Charles Darwin op 22-jarige leeftijd af van de theologiestudie die bedoeld was om hem voor te bereiden op de rol van predikant. In de loop van de maanden en landen die hij doorkruiste, beseft hij dat levende wezens en de mens zelf alleen maar de vrucht kunnen zijn van een aanpassingsproces dat enkele miljoenen jaren duurt. Van Chili tot de Galapagos, via Tierra del Fuego en Australië, verzamelde hij het materiaal dat hem in staat zou stellen, na zo’n 23 jaar aarzelen, de Origin of Species te publiceren, zijn belangrijkste boek, dat volgens zijn auteur zelf net zo belangrijk was als pijnlijk om op papier te zetten, net zoals het bekennen van een misdrijf zou zijn.


Stream Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) online in België

Wil je Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) kijken? Is de film Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 24 november 2013
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Films à Trois, Monaco Film & ARTE
  • Productielanden Germany

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Le Grand voyage de Charles Darwin - Les Origines de la théorie de l'évolution (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.