Soccer Dog: European Cup (2004) poster

Soccer Dog: European Cup 2004

  • 6.9 28 stemmen
  • Familie

Kimble, die ontsnapt uit de klauwen van een kwaadaardige wetenschapper die erop uit is dierproeven uit te voeren. Onze moedige hondenheld valt dan in de handen van Zack (Jake Thomas), een Amerikaanse jongen die na de dood van zijn moeder naar Schotland is gebracht om herenigd te worden met de vader die hij nooit heeft gekend, Brian (Nick Moran). Na een hobbelige introductie komen vader en zoon uiteindelijk bij elkaar door samen te voetballen, en wanneer de ongewoon behendige Kimble op een dag het veld op stormt, veranderen hun levens voor altijd.


Stream Soccer Dog: European Cup (2004) online in België

Wil je Soccer Dog: European Cup (2004) kijken? Is de film Soccer Dog: European Cup met Nick Moran te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Soccer Dog: European Cup kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Soccer Dog: European Cup te kopen op Apple TV & Amazon Video. Soccer Dog: European Cup (2004) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Soccer Dog: European Cup (2004)
  • Soccer Dog: European Cup kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • Soccer Dog: European Cup kan je kopen op Amazon Video Amazon Video
Huur Soccer Dog: European Cup (2004)
  • Soccer Dog: European Cup kan je huren op Apple TV Apple TV
  • Soccer Dog: European Cup kan je huren op Amazon Video Amazon Video

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 3 augustus 2004
  • Genres Familie
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Sequel & Football (soccer).

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Soccer Dog: European Cup (2004) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Soccer Dog: European Cup (2004) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Soccer Dog: European Cup (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Soccer Dog: European Cup (2004) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Soccer Dog: European Cup (2004) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Soccer Dog: European Cup (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Soccer Dog: European Cup (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Soccer Dog: European Cup (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Soccer Dog: European Cup (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Soccer Dog: European Cup (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Soccer Dog: European Cup (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Soccer Dog: European Cup (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Soccer Dog: European Cup (2004) met Nick Moran kopen of huren op Apple TV in België.