香港电影之父黎民偉 (2002) poster

香港电影之父黎民偉 2002

  • 140 min
  • Documentaire

In het leven van de heer Lai Man-wai had hij de meest turbulente tijden uit de recente Chinese geschiedenis meegemaakt. Van de val van de Qing-dynastie tot de oprichting van de Republiek, van de Chinees-Japanse oorlog tot de oprichting van de Volksrepubliek. Voor een ‘sterker China’ en ‘onderwijs voor iedereen’ koos hij film als zijn levenslange doel en carrière. Lai was meer dan de vader van de Hong Kong-cinema; hij was ook een van de pioniers van de Chinese cinema. Hij maakte Hong Kongs eerste korte fictiefilm ‘Zhuangzi Tests His Wife’. Hij opende de eerste bioscoop in Chinese handen, de New World Cinema, in Hong Kong…. In de afgelopen decennia had Lai zijn leven en fortuin gewijd aan het schrijven van dit glorieuze eerste hoofdstuk in de vroege Chinese filmgeschiedenis. De technische verbetering, de introductie van buitenlandse technieken en apparatuur maakten allemaal deel uit van zijn bijdrage aan de Chinese cinema.


Stream 香港电影之父黎民偉 (2002) online in België

Wil je 香港电影之父黎民偉 (2002) kijken? Is de film 香港电影之父黎民偉 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 香港电影之父黎民偉 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 1 januari 2002
  • Speelduur 140 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Dragon Ray Motion Pictures Ltd.
  • Productielanden Hong Kong
  • Trefwoorden Hong kong, Chinese cinema & New world cinema.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film 香港电影之父黎民偉 (2002) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 香港电影之父黎民偉 (2002) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 香港电影之父黎民偉 (2002) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 香港电影之父黎民偉 (2002) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 香港电影之父黎民偉 (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 香港电影之父黎民偉 (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 香港电影之父黎民偉 (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

香港电影之父黎民偉 (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

香港电影之父黎民偉 (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

香港电影之父黎民偉 (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

香港电影之父黎民偉 (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 香港电影之父黎民偉 (2002) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.