Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) poster

Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot 2009

  • 7 1 stemmen
  • 85 min
  • Familie

Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot neemt jong en oud mee op een spannend avontuur dat begint in Spanje, op het kasteel van Sinterklaas. Als Sinterklaas en Diego op een ochtend in de haven van Spanje aankomen, blijkt de pakjesboot al weg te zijn. Daarmee begint een race tegen de klok om de boot op tijd in te halen. Dat valt niet mee, want door toedoen van de boeven Joris en Boris zijn de pieten al een dag eerder naar Nederland vertrokken. Ook de kapitein van de pakjesboot denkt dat Sinterklaas gewoon aan boord is. De problemen stapelen zich als cadeautjes op als uitkomt dat twee kinderen zich aan boord verstopt hebben en zo per ongeluk meevaren naar Nederland. 'Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot' is opnieuw een leuk en superspannend Sinterklaasavontuur. Het verhaal begint aan de Spaanse kust en neemt ons mee door Spanje, België en Nederland met als eindstation de intocht van de pakjesboot in het mooie plaatsje Zuiderzee.


Stream Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) online in België

Wil je Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) kijken? Is de film Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot met Wim Rijken te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot te kopen op Apple TV. Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009)
Huur Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009)

Download Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) Nederlandstalige ondertiteling
Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 7 september 2009
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Familie
  • Productiebedrijven SRSP Films
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Holiday & Sinterklaas.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) is te koop op Apple TV. Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) kan je in België huren op Apple TV.

De film Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009) met Wim Rijken kopen of huren op Apple TV in België.