Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) poster

Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek 2008

  • 7.5 2 stemmen
  • 108 min
  • Familie

Als Sinterklaas bij het examen voor zijn 'dakbewijs' een ongeluk krijgt, moet hij naar het ziekenhuis. Iedereen vindt het heel erg, behalve de gemene Dr. Brein. Zij wil deze kans gebruiken om zelf Sinterklaas te worden en zo het feest voor altijd te veranderen. Dr. Brein probeert met haar handlangers Joris en Boris het geld voor de cadeautjes in te pikken en er met het Grote Boek van Sinterklaas vandoor te gaan. Als Agent de Bok zijn baan kwijtraakt gaat hij samen met de Pieten op onderzoek uit. Zal het ze lukken dit spannende avontuur tot een goed einde te brengen en het Grote Boek van Sinterklaas voor 5 december veilig te stellen??


Stream Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) online in België

Wil je Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) kijken? Is de film Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek met Robert-Jan Wik te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) Nederlandstalige ondertiteling
Sinterklaas en het geheim van het grote boek Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 9 oktober 2008
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Familie
  • Productiebedrijven SRSP Films
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Holiday & Sinterklaas.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek (2008) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.