外嫁新娘 (2020) poster

外嫁新娘 2020

  • 99 min
  • Documentaire

In China is het moeilijk voor een gescheiden vrouw of een vrouw die weduwe is om een ​​goede nieuwe echtgenoot te vinden, vooral voor degenen die kinderen hebben. Dit fenomeen is al duizenden jaren geworteld in de diepgaande Chinese cultuur. Hoewel ze iets, zo niet alles, verliezen, verlangen deze vrouwen nog steeds naar liefde, een van de weinige dingen die hen warmte kunnen geven. Ze willen hun nakomelingen een gezin geven met een vader die de leemte van vaderliefde kan opvullen. Export My Love is een intercontinentaal liefdesverhaal tussen Oost en West. Deze documentaire, opgenomen in zowel China als Amerika, volgt vier Chinese vrouwen die liefde proberen na te streven door Amerikaanse echtgenoten te vinden. Hoewel ze nog nooit eerder in de VS zijn geweest en de meesten van hen geen Engels spreken, doen ze hun best om deze barrières te overwinnen en een nieuw leven te beginnen.


Stream 外嫁新娘 (2020) online in België

Wil je 外嫁新娘 (2020) kijken? Is de film 外嫁新娘 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 外嫁新娘 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 18 oktober 2020
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden Marriage, Love & Overseas.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film 外嫁新娘 (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 外嫁新娘 (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 外嫁新娘 (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 外嫁新娘 (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 外嫁新娘 (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 外嫁新娘 (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 外嫁新娘 (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

外嫁新娘 (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

外嫁新娘 (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

外嫁新娘 (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

外嫁新娘 (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 外嫁新娘 (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.