Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) poster

Mnozil Brass - Das Trojanische Boot 2007

  • 10 2 stemmen
  • 97 min

The Trojan Boat – Het eerste theaterwerk van de Weense koperblazersepte Mnozil Brass, dat terecht wordt omschreven als de “Monty Python van de muziek”. Mnozil Brass is afgestudeerd aan het beroemde conservatorium van Wenen en maakt indruk met hun adembenemende komedie en over-the-top verbeeldingskracht. Geheel in lijn met het motto van Shakespeare ‘Let me play the lion too’ nemen ze in hun operette alle muzikale en acteerrollen op zich en vervagen – zomaar en met veel humor – ook de grenzen tussen podium en orkestbak.


Stream Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) online in België

Wil je Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) kijken? Is de film Mnozil Brass - Das Trojanische Boot met Thomas Gansch te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mnozil Brass - Das Trojanische Boot kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 30 november 2007
  • Speelduur 97 minuten
  • Trefwoorden Brass band.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Mnozil Brass - Das Trojanische Boot (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.