The Smiths: The Complete Picture (1992) poster

The Smiths: The Complete Picture 1992

  • 7.8 6 stemmen
  • 50 min
  • Muziek

Dertien Smiths' opnamen, de helft in een club met live publiek. Deze worden afgewisseld met vijf rockvideo's, twee geregisseerd door Derek Jarman (Panic en Ask), twee door Tim Broad (Girlfriend in a Coma en Stop Me...), en één door Paula Grief en Richard Levine (How Soon Is Now?). Het is de afronding van Jarman's korte film, "The Queen Is Dead," met een drienummerige soundtrack. De rockvideo's, zeker die van Jarman staan vol van meerdere en schilderachtige beelden, wijzigende tinten en hebben weinige verhalende samenhang; ze ontlenen hun snelheid aan het ritme van de muziek. Androgynie, dansende kinderen, boerende rookwolken, graffiti, boze jonge mannen, kuif in een pet: collages van moderne vervreemding.


Stream The Smiths: The Complete Picture (1992) online in België

Wil je The Smiths: The Complete Picture (1992) kijken? Is de film The Smiths: The Complete Picture met Morrissey te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Smiths: The Complete Picture kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 7 december 1992
  • Speelduur 50 minuten
  • Genres Muziek
  • Trefwoorden Music video & Concert film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Smiths: The Complete Picture (1992) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Smiths: The Complete Picture (1992) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Smiths: The Complete Picture (1992) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Smiths: The Complete Picture (1992) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Smiths: The Complete Picture (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Smiths: The Complete Picture (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Smiths: The Complete Picture (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Smiths: The Complete Picture (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Smiths: The Complete Picture (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Smiths: The Complete Picture (1992) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Smiths: The Complete Picture (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Smiths: The Complete Picture (1992) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.