Le Chien et la pipe (1902) poster

Le Chien et la pipe 1902

  • 5 1 stemmen
  • 2 min
  • Komedie

De oude heer strekt zich uit op de lange zitting van een Franse treinwagon, nadat hij talloze bundels in het rek boven hem heeft geplaatst, en ook in het rek boven de stoel aan de andere kant van de coupé. De trein stopt bij het volgende station en de dame komt binnen met haar hond. Ze heeft zelf bundels die ze in het rek boven haar stoel wil plaatsen, haalt de bundels van de oude man weg en legt ze op hem en zijn stoel. Ze begint dan de hond te strelen. De oude man wordt boos, pakt zijn grote pijp en begint te roken. Dame maakt bezwaar en pakt na een ruzie de pijp van de man en gooit deze uit het raam. De man beantwoordt dit door de hond weg te gooien. De dame is woedend en trekt krachtig aan het beltouw.De trein stopt en we zien naar buiten.En zien de hond op zijn hurken zitten met de pijp in zijn bek, tot grote verbazing van de oude heer en dame, en ook van het publiek.


Stream Le Chien et la pipe (1902) online in België

Wil je Le Chien et la pipe (1902) kijken? Is de film Le Chien et la pipe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Le Chien et la pipe kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 1 november 1902
  • Speelduur 2 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Pathé Frères
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Le Chien et la pipe (1902) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Le Chien et la pipe (1902) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Le Chien et la pipe (1902) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Le Chien et la pipe (1902) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Le Chien et la pipe (1902) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Le Chien et la pipe (1902) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Le Chien et la pipe (1902) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Le Chien et la pipe (1902) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Le Chien et la pipe (1902) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Le Chien et la pipe (1902) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Le Chien et la pipe (1902) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Le Chien et la pipe (1902) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.