Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) poster

Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle 2020

  • 7.6 4 stemmen
  • 52 min
  • Documentaire Historisch TV Film

Wat begon als een eenvoudige tombe, werd in de loop van een geschiedenis van 2000 jaar de universele zetel van het christendom en is vandaag de dag een van de meest bezochte musea ter wereld met onschatbare collecties kunst, manuscripten en kaarten. Door gebruik te maken van spectaculaire 3D-modellering en CGI om kijkers als nooit tevoren een goed inzicht te geven in de geschiedenis van dit architecturale meesterwerk en zijn uitbreidingen, zal de film ook animatie gebruiken om relevante historische gebeurtenissen te vertellen. Deze erfgoedsite onthult nieuwe, onvertelde geheimen met de hulp van historici die de rijke archieven en manuscriptencollectie van het Vaticaan ontcijferden en de restauraties aan het werk (nieuw ontdekte fresco's van Raphael) en recente opgravingen volgden. Een verhaal waarin religie, politiek, kunst en wetenschap elkaar ontmoeten om religieus gezag te laten gelden en als spirituele maatstaf te dienen.


Stream Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) online in België

Wil je Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) kijken? Is de film Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle met Cédric Zimmerlin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 12 december 2020
  • Speelduur 52 minuten
  • Genres Documentaire, Historisch & TV Film
  • Productiebedrijven Gedeon Programmes, ARTE, CTV-Vatican Media, NHK, Planète+, Viasat, TVP & RSI
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Politics, Vatican, Architecture, Catholic church, Religious art & Art history.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Vatican, la cité qui voulait devenir éternelle (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.