Auschwitz: The Great Escape (2007) poster

Auschwitz: The Great Escape 2007

  • 8 2 stemmen
  • Documentaire Oorlog TV Film

Het waargebeurde en aangrijpende verhaal van Rudolf Vrba en Alfred Wetzler, de helden die in 1944 uit een concentratiekamp ontsnapten en de wereld vertelden over de wreedheden van de nazi's... Auschwitz, het grootste concentratiekamp van Hitler, een complex omgeven door prikkeldraad dat een gruwelijke doel. Tot de gevangenneming en geheime liquidatie van Europese joden. In 1944 werden in Auschwitz elke dag bijna twaalfduizend Joden vermoord. De wereld had geen idee van de genocide die daar plaatsvond. Auschwitz ligt in het zuiden van Polen, zestig kilometer van Krakau. Het concentratiekamp werd in 1940 opgericht met als doel communisten, krijgsgevangenen, schrijvers, Roma, homoseksuelen en intellectuelen gevangen te zetten en te executeren.


Stream Auschwitz: The Great Escape (2007) online in België

Wil je Auschwitz: The Great Escape (2007) kijken? Is de film Auschwitz: The Great Escape met Sean Pertwee te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Auschwitz: The Great Escape kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 1 januari 2007
  • Genres Documentaire, Oorlog & TV Film

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Auschwitz: The Great Escape (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Auschwitz: The Great Escape (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Auschwitz: The Great Escape (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Auschwitz: The Great Escape (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Auschwitz: The Great Escape (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Auschwitz: The Great Escape (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Auschwitz: The Great Escape (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Auschwitz: The Great Escape (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Auschwitz: The Great Escape (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Auschwitz: The Great Escape (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Auschwitz: The Great Escape (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Auschwitz: The Great Escape (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.