Dinosaurs of Antarctica 2020

  • 10 1 stemmen
  • 42 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Van het Perm tot het Jura, reis honderden miljoenen jaren geleden naar de zuidpool landschappen van Antarctica. Dwaal door de primitieve bossen en dichte moerassen met bizarre dinosaurussen en kolossale amfibieën. Betreed een surrealistische wereld van reuzen met insecten ogen en eieren leggende zoogdieren, waar overleven betekent dat je de zonloze, zes maanden durende pool winter moet doorstaan, omringd door vleeseters met nachtzicht. Sluit je aan bij onverschrokken Antarctische wetenschappers op een zoektocht om de diepgaande transformatie van het ijs continent te begrijpen – en om de toekomst te voorspellen terwijl mensen dramatische veranderingen teweegbrengen. Welkom in de verloren prehistorische wereld van Gondwana. Welkom op Antarctica.


Stream Dinosaurs of Antarctica (2020) online in België

Wil je Dinosaurs of Antarctica (2020) kijken? Is de film Dinosaurs of Antarctica te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dinosaurs of Antarctica kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 14 februari 2020
  • Speelduur 42 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Giant Screen Films, D3D Cinema & NHNZ

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Dinosaurs of Antarctica (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Dinosaurs of Antarctica (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dinosaurs of Antarctica (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Dinosaurs of Antarctica (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Dinosaurs of Antarctica (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dinosaurs of Antarctica (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dinosaurs of Antarctica (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dinosaurs of Antarctica (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dinosaurs of Antarctica (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dinosaurs of Antarctica (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dinosaurs of Antarctica (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Dinosaurs of Antarctica (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.