The Girl Next Door (1953) poster

The Girl Next Door 1953

  • 4 3 stemmen
  • 92 min
  • Komedie Muziek Romantiek

Podium- en nachtclubster Jeannie Laird koopt haar eerste huis, en iedereen die ook maar iets is, komt naar haar eerste tuinfeest om verblind te worden door de rook van de buren. Jeannie stormt naar de buren om haar nieuwe buurman uit te schelden en ontmoet striptekenaar Bill Carter. Bill heeft zich sinds de dood van zijn vrouw aan zijn strip gewijd en aan de opvoeding van zijn tienjarige zoon Joe. Joe baseert zijn strip op de alledaagse gebeurtenissen van hem en zijn zoon en is er trots op dat hij het nauwgezet eerlijk houdt. Wanneer Jeannie en Bill verliefd worden, raakt de jonge Joe gekwetst, vooral wanneer Bill een groot deel van de vader-zoontijd gaat gebruiken om bij Jeannie te zijn. Bill annuleert een vader-zoonreis naar Canada, en Joe besluit een brief te schrijven aan Bill's syndicaat waarin hij erop wijst dat de huidige verhaallijn van het script dat zich in Canada afspeelt niet eerlijk is, aangezien ze niet zijn gegaan.


Stream The Girl Next Door (1953) online in België

Wil je The Girl Next Door (1953) kijken? Is de film The Girl Next Door met Dan Dailey te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Girl Next Door kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 13 mei 1953
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Komedie, Muziek & Romantiek
  • Productiebedrijven 20th Century Fox
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Wedding reception, Elopement & Comic strip.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Girl Next Door (1953) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Girl Next Door (1953) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Girl Next Door (1953) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Girl Next Door (1953) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Girl Next Door (1953) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Girl Next Door (1953) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Girl Next Door (1953) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Girl Next Door (1953) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Girl Next Door (1953) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Girl Next Door (1953) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Girl Next Door (1953) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Girl Next Door (1953) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.