Daniël Arends: Geen Excuses (2010) poster

Daniël Arends: Geen Excuses 2010

  • 6 1 stemmen
  • Komedie

Fluitend doorliep hij de Academie voor Kleinkunst. Fluitend stapte hij aan boord van de Comedy Train. En fluitend won hij in 2006 het Camerettenfestival. Totdat zijn omgeving hem verzocht om in plaats van fluiten ook eens wat grappen te proberen. Wat hem inmiddels al net zo makkelijk afgaat. In Geen Excuses ontpopt Daniël Arends zich als een opvallend nieuw talent. In meerdere opzichten. Punt één is hij een Javaan uit Bussum-Zuid. Dan val je al op. Punt twee maakt hij grappen waar je soms niet eens om durft te lachen. Ook niet altijd even vanzelfsprekend voor een comedian. En ten derde koppelt hij een overdosis charme aan intelligente humor die ook nog eens ergens over gaat. "Hij heeft het cabaretvak in zijn vingers," constateerde de pers. Dus alles bij elkaar garandeert dat een avond op het scherpst van de snede en het puntje van de stoel. Waarna je heel tevreden de zaal verlaat. Wellicht zelfs fluitend.


Stream Daniël Arends: Geen Excuses (2010) online in België

Wil je Daniël Arends: Geen Excuses (2010) kijken? Is de film Daniël Arends: Geen Excuses met Daniël Arends te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Daniël Arends: Geen Excuses kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 10 november 2010
  • Genres Komedie

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Daniël Arends: Geen Excuses (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Daniël Arends: Geen Excuses (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Daniël Arends: Geen Excuses (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Daniël Arends: Geen Excuses (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Daniël Arends: Geen Excuses (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Daniël Arends: Geen Excuses (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Daniël Arends: Geen Excuses (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Daniël Arends: Geen Excuses (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Daniël Arends: Geen Excuses (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Daniël Arends: Geen Excuses (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Daniël Arends: Geen Excuses (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Daniël Arends: Geen Excuses (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.