Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) poster

Antarktika - Die gefrorene Zeit 2021

  • 7.7 3 stemmen
  • 87 min
  • Documentaire TV Film

De somberheid van Antarctica is een misvatting. Het ijs continent is vol leven en biedt een biodiversiteit waarvan slechts ongeveer twee procent bekend is. Een groot deel ervan bevindt zich onder water en zou de toekomst van de mens kunnen bepalen. Wanneer het noorderlicht in de zomer het ijslandschap bedekt, bevinden de dieren op Antarctica zich in een paradijselijke staat. Van de baai van de Ross Sea tot de ijsplaat, van de enorme pinguïnkolonies tot stomende vulkanen, een leven in ritme met het ijs. Maar ook hier worden de gevolgen van de klimaatverandering langzaam zichtbaar. Terwijl sommige soorten uitsterven, verspreiden andere zich. Ze kunnen nieuwe virussen en bacteriën met zich meebrengen, en ook nieuwe gevaren voor de mens. De structuur van de natuur is uit de koers geraakt. Hoeveel generaties zullen nog de magie van Antarctica kunnen ervaren?


Stream Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) online in België

Wil je Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) kijken? Is de film Antarktika - Die gefrorene Zeit met Romanus Fuhrmann te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Antarktika - Die gefrorene Zeit kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 april 2021
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Documentaire & TV Film
  • Productiebedrijven Beetz Brothers Film Production, Greenstone TV, ZDF & ARTE
  • Productielanden Germany & New Zealand
  • Trefwoorden Climate change, Antarctica, Nature documentary, Environmental documentary, South pole region, Polar region, Documentary, Animals & nature, Studying nature, Environnement et nature, Climate science, Science and nature & Resilience of nature.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Antarktika - Die gefrorene Zeit (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.