Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) poster

Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS 2021

  • 8.5 4 stemmen
  • 55 min
  • Historisch Documentaire TV Film

Drie decennia na de kernexplosie is bijna alles gezegd over deze ecologische en sanitaire ramp die Pripiat tot een deel van de geschiedenis maakte. Hoe heeft de grootste industriële ramp de loop van de geschiedenis veranderd, de mondiale geopolitiek ontwricht en, direct of indirect, de evenwichten en machtsverhoudingen van de twintigste eeuw herverdeeld? De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Door de ongelooflijke strijd van de Sovjet-Unie tegen straling te volgen, stelt deze film voor om een ​​buitengewoon verhaal te reconstrueren en te verhelderen, terwijl de historische belangen op de middellange en lange termijn worden onderzocht...


Stream Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) online in België

Wil je Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) kijken? Is de film Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS met Pierre Tissot te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 14 april 2021
  • Speelduur 55 minuten
  • Genres Historisch, Documentaire & TV Film
  • Productiebedrijven LCP - Assemblée nationale & AB Productions
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Soviet union, Lie, Radioactivity, Ghost town, Nuclear accidents, Chernobyl, Chernobyl disaster (1986), Ukraine, Ussr & Chornobyl.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Tchernobyl, la dernière bataille de l'URSS (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.