Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) poster

Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel 1978

  • 9 2 stemmen
  • Komedie Familie Avontuur

Bassie en Adriaan hebben plannen om op vakantie te gaan naar Benidorm: even tot rust komen. Maar door een misverstand komen ze in het bezit van een sleutel die oorspronkelijk van een boevenbende is, waar de boeven B1 en B2 bij horen. De sleutel is van een kluis waar diamanten in zitten die ze gestolen hebben. B1 en B2 moeten van de Boevenbaas deze sleutel in bezit krijgen. De boeven proberen allerlei middelen voor het terugkrijgen van de sleutel. Door een stomme fout knipt B2 zelfs de remkabels door van de auto van Bassie en Adriaan. Ze zijn tot alles in staat, ze moeten en zullen de sleutel terugkrijgen. Bassie wordt op het einde zelfs ontvoerd, en Adriaan kan hem alleen terugkrijgen in ruil voor de sleutel. Met een valse sleutel slaagt hij erin om Bassie te bevrijden. Door een list van het duo slagen ze er niet veel later in om de bende te laten arresteren.


Stream Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) online in België

Wil je Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) kijken? Is de film Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel met Bas van Toor te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) Nederlandstalige ondertiteling
Ghost.Whisperer.S04E10.Ball.and.Chain.PROPER.HDTV.XviD-FQM Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 8 oktober 1978
  • Genres Komedie, Familie & Avontuur
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bassie & Adriaan: Het geheim van de sleutel (1978) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.