Altiplano 2009

  • 5.7 11 stemmen
  • 109 min
  • Drama
Trailer afspelen

Grace, een gevierde oorlogsverslaggeefster, doet na een vreselijk incident in Bagdad afstand van haar beroep. Wanneer Graces man in verdachte omstandigheden overlijdt in de Andes, besluit zij om ook af te reizen naar Zuid-Amerika. Daar aangekomen, ontdekt ze dat er een vete woedt tussen de vredige dorpelingen en een nabijgelegen kwikmijn. Grace ziet het als haar plicht om de wereld van beelden te voorzien over deze tragedie. Hierbij zal ze verder moeten kijken dan het zichtbare.


Stream Altiplano (2009) online in België

Wil je Altiplano (2009) kijken? Is de film Altiplano met Jasmin Tabatabai te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Altiplano kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download Altiplano (2009) Nederlandstalige ondertiteling
DVD-rip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 25 november 2009
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Bo Films, CFWB, CinemArt, Cineworx, Entre Chien et Loup, Eurimages, Farbfilm-Verleih, Vlaams Audiovisueel Fonds, Imagine Film, Kodak Motion Picture, Lemming Film, NFF, Nationale Loterij van België, Rotterdam Film Festival, Société des Auteurs et Compositeurs Dramatiques (SACD), Tax Shelter ING Invest de Tax Shelter Productions, Wallimage, ZDF/Arte, i2i Media Programme, ma.ja.de. Fiction, VRT & Mitteldeutsche Medienförderung
  • Productielanden Belgium, Germany & Netherlands
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Altiplano (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Altiplano (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Altiplano (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Altiplano (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Altiplano (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Altiplano (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Altiplano (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Altiplano (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Altiplano (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Altiplano (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Altiplano (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Altiplano (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.