Big Boys Don't Cry (2021) poster

Big Boys Don't Cry 2021

  • 43 min
  • Documentaire

Big Boys Don't Cry volgt Joe Marler terwijl hij zijn eigen worstelingen bespreekt en nieuwe methoden leert om met geestelijk welzijn om te gaan. De speler van England and Harlequins heeft zich opengesteld over zijn strijd met de geestelijke gezondheid tijdens zijn privéleven en zijn tijd als rugbyspeler op het internationale toneel. De documentaire volgt Marler terwijl hij door Groot-Brittannië reist om het gesprek over geestelijke gezondheidsproblemen op gang te brengen en te leren hoe mensen met hun geestelijk welzijn omgaan - van de sprong wagen in zwemmen in koud water en onderweg betrokken raken bij het zingen in een koor. .


Stream Big Boys Don't Cry (2021) online in België

Wil je Big Boys Don't Cry (2021) kijken? Is de film Big Boys Don't Cry met Joe Marler te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Big Boys Don't Cry kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Big Boys Don't Cry (2021) streamen op Netflix.

Stream Big Boys Don't Cry (2021) gratis

Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Woensdag 12 mei 2021
  • Speelduur 43 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Sky Media & RSA Films
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Rugby & Mental health.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Big Boys Don't Cry (2021) met Joe Marler is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Big Boys Don't Cry (2021) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Big Boys Don't Cry (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Big Boys Don't Cry (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Big Boys Don't Cry (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Big Boys Don't Cry (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Big Boys Don't Cry (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Big Boys Don't Cry (2021) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Big Boys Don't Cry (2021) onbeperkt gratis kijken.

Big Boys Don't Cry (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Big Boys Don't Cry (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Big Boys Don't Cry (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Big Boys Don't Cry (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.