Misión a Marte (2023) poster

Misión a Marte 2023

  • 5.2 2 stemmen
  • 72 min
  • Drama

In een post-apocalyptisch Baskenland vertrekken twee broers op een missie naar Mars. Een futuristische roadtrip door een familieverleden. Txomin, een werkloze Baskische archeoloog, krijgt de opdracht om een ​​deskundigenrapport over Mars op te stellen. Met zijn broer Gene aan het stuur vertrekken ze vanuit Eibar op avontuur door Noord-Spanje. Wanneer Gene’s zwakke gezondheid en een mysterieuze, plotselinge giftige mist ervoor zorgen dat ze de weg kwijtraken, wenden ze zich tot hun zus Mila. De hereniging tussen de drie roept oude verwijten van de familie op terwijl de gezondheid van Gene blijft achteruitgaan. Met de hulp van een paar geesten en van Jezus Christus zelf besluiten de twee broers hun missie te voltooien en naar Mars te gaan.


Stream Misión a Marte (2023) online in België

Wil je Misión a Marte (2023) kijken? Is de film Misión a Marte met Gerardo del Pozo te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Misión a Marte kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 29 september 2023
  • Speelduur 72 minuten
  • Genres Drama
  • Productielanden Spain

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Misión a Marte (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Misión a Marte (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Misión a Marte (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Misión a Marte (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Misión a Marte (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Misión a Marte (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Misión a Marte (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Misión a Marte (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Misión a Marte (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Misión a Marte (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Misión a Marte (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Misión a Marte (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.