Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) poster

Wyszyński - zemsta czy przebaczenie 2021

  • 5.2 11 stemmen
  • 90 min
  • Drama Historisch

Deze film vertelt het verhaal van luitenant Stefan Wyszynski (Ksawery Szlenkier) - de toekomstige primaat van Polen, onbekend bij een breder publiek. Het is 1944, in het heetst van de oorlog ontmoeten we een jonge priester Wyszynski, die onlangs is benoemd tot kapelaan van de gemeente in het Kampinos-woud. Het is ook actief in het opstandelingenziekenhuis. Iedereen kent hem daar onder het pseudoniem 'Radwan III'. De realiteit van de oorlog is voor Fr. Wyszynski, een karaktersmid, een strijd voor hoop en liefde, vooral tegen vijanden. Hoe moeten we vergeven in de dagelijkse oorlogvoering? Vraagt ​​de held, zich wendend tot de Bron van zijn roeping.


Stream Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) online in België

Wil je Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) kijken? Is de film Wyszyński - zemsta czy przebaczenie met Ksawery Szlenkier te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Wyszyński - zemsta czy przebaczenie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 september 2021
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Drama & Historisch
  • Productielanden Poland
  • Trefwoorden Christianity, World war ii & Warsaw uprising.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Wyszyński - zemsta czy przebaczenie (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.