The Desire: A Journey of a Woman (2011) poster

The Desire: A Journey of a Woman 2011

  • 81 min
  • Drama Muziek Romantiek

Gautami is een Indiase Odissi-danser wiens passie in het leven dans is. Jai Leang is een opkomende Chinese schilder wiens schilderijen sterk beïnvloed zijn door de Chinese cultuur. Jai voelt zich tot Gautami aangetrokken vanwege haar gratie en charme. Ze besteedt geen aandacht aan hem; ze gelooft niet in het huwelijk nadat haar vader haar moeder heeft gedumpt voor een andere vrouw. Gautami reist de hele wereld over voor haar shows; het is een opzettelijke zet van haar kant, en zij en Jai verliezen het contact. Gary organiseert een tentoonstelling van Jai's schilderijen in India, waar zijn zoektocht naar Gautami begint. Hij lokaliseert haar in een klooster. Hij smeekt om een ​​portret van haar te maken. Die nacht blijkt noodlottig te zijn.


Stream The Desire: A Journey of a Woman (2011) online in België

Wil je The Desire: A Journey of a Woman (2011) kijken? Is de film The Desire: A Journey of a Woman met Shilpa Shetty Kundra te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Desire: A Journey of a Woman kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 22 augustus 2011
  • Speelduur 81 minuten
  • Genres Drama, Muziek & Romantiek
  • Productielanden China & India

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles


Veelgestelde vragen

De film The Desire: A Journey of a Woman (2011) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Desire: A Journey of a Woman (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Desire: A Journey of a Woman (2011) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Desire: A Journey of a Woman (2011) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Desire: A Journey of a Woman (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Desire: A Journey of a Woman (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Desire: A Journey of a Woman (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Desire: A Journey of a Woman (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Desire: A Journey of a Woman (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Desire: A Journey of a Woman (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Desire: A Journey of a Woman (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Desire: A Journey of a Woman (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.