Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven 2021

  • 250 min
  • Drama
Trailer afspelen

Geen enkele roman heeft de afgelopen jaren miljoenen lezers zo geboeid en ontroerd als A Little Life van de Amerikaanse schrijfster Hanya Yanagihara. Ivo van Hove bewerkte de roman van Yanagihara tot theater en maakte er een indringende voorstelling van. Ramsey Nasr won de Louis d'Or (beste mannelijke prestatie) voor zijn vertolking van Jude.


Stream Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) online in België

Wil je Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) kijken? Is de film Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven met Ramsey Nasr te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 oktober 2021
  • Speelduur 250 minuten
  • Genres Drama
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Based on novel or book, Male friendship, Romance, Lgbt, Mental health & Queer.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Internationaal Theater Amsterdam: Een Klein Leven (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.