Bottled Songs: The Observer (2020) poster

Bottled Songs: The Observer 2020

  • 18 min
  • Documentaire

Korte documentaire: Een onderzoeker vindt een telefoonvideo waarop honderden ISIS-gevangenen door de woestijn rennen. Ze is verbaasd dat de video op YouTube is geplaatst door Les Observateurs, een door de Franse staat gefinancierde nieuwszender, als een werk van ‘burgerjournalistiek’. Hoewel de video van veel andere kanalen is verwijderd, zorgt de legitimiteit van de Franse nieuwszender ervoor dat de video online blijft en terreur verspreidt over meerdere jaren. Nader onderzoek brengt meerdere varianten van de beelden op talloze andere sites aan het licht, wat haar tot wanhoop brengt.


Stream Bottled Songs: The Observer (2020) online in België

Wil je Bottled Songs: The Observer (2020) kijken? Is de film Bottled Songs: The Observer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bottled Songs: The Observer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 6 oktober 2020
  • Speelduur 18 minuten
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden Documentary short.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Bottled Songs: The Observer (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Bottled Songs: The Observer (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bottled Songs: The Observer (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bottled Songs: The Observer (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bottled Songs: The Observer (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bottled Songs: The Observer (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bottled Songs: The Observer (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bottled Songs: The Observer (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bottled Songs: The Observer (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bottled Songs: The Observer (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bottled Songs: The Observer (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bottled Songs: The Observer (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.