Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) poster

Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions 2021

  • 9.2 6 stemmen
  • 77 min
  • Muziek

Het project is gestart als gevolg van de gedwongen annulering van Eric’s concerten gepland voor mei 2021 in de Royal Albert Hall vanwege de aanhoudende verstoring als gevolg van de pandemie. Op zoek naar een haalbaar alternatief en in de hoop zijn opties open te houden, kwam hij opnieuw met zijn band bijeen op het Engelse platteland en organiseerde een concert in aanwezigheid van alleen de deelnemers zelf, terwijl hij de camera's liet rollen. (De vrouw van Eric, Melia, de enige waarnemer van buitenaf, inspireerde de titel Sessions.) Het was de bedoeling dat de grotendeels akoestische set zou lijken op een 'Eric Clapton Unplugged II', maar niet helemaal, aangezien drie nummers met elektrische gitaren worden gespeeld. Het resultaat werd veel meer dan alleen een aaneenschakeling van grootste hits. Het is eerder een van de meest intieme en authentieke uitvoeringen uit zijn hele carrière, een aanbod dat een echt inzicht geeft in de samenstelling van zijn onuitwisbare catalogus.


Stream Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) online in België

Wil je Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) kijken? Is de film Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions met Eric Clapton te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions te kopen op Apple TV. Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021)
  • Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions kan je kopen op Apple TV Apple TV
Huur Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021)
  • Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions kan je huren op Apple TV Apple TV

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 12 november 2021
  • Speelduur 77 minuten
  • Genres Muziek
  • Trefwoorden Concert.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) is te koop op Apple TV. Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) kan je in België huren op Apple TV.

De film Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Eric Clapton - The Lady in the Balcony - Lockdown Sessions (2021) met Eric Clapton kopen of huren op Apple TV in België.