Jean Paul Gaultier fait son show (2018) poster

Jean Paul Gaultier fait son show 2018

  • 150 min
  • Documentaire

Ter gelegenheid van de 40-jarige carrière van Jean Paul Gaultier en zijn show 'Fashion Freak Show' in de Folies Bergère, heeft France 2 carte blanche gegeven aan de beroemdste Franse couturier ter wereld, die voor het eerst een geweldige show van variëteiten volledig ondergedompeld in zijn universum. Jean Paul Gaultier, die in zijn jeugd droomde terwijl hij naar de variétéshows van Maritie en Gilbert Carpentier keek, neemt de leiding over dit geweldige entertainment waarin muziek en mode worden gecombineerd.


Stream Jean Paul Gaultier fait son show (2018) online in België

Wil je Jean Paul Gaultier fait son show (2018) kijken? Is de film Jean Paul Gaultier fait son show met Jean-Paul Gaultier te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jean Paul Gaultier fait son show kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 13 oktober 2018
  • Speelduur 150 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven France 2
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Fashion & Music.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Jean Paul Gaultier fait son show (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Jean Paul Gaultier fait son show (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jean Paul Gaultier fait son show (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Jean Paul Gaultier fait son show (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Jean Paul Gaultier fait son show (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jean Paul Gaultier fait son show (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jean Paul Gaultier fait son show (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jean Paul Gaultier fait son show (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jean Paul Gaultier fait son show (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jean Paul Gaultier fait son show (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jean Paul Gaultier fait son show (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Jean Paul Gaultier fait son show (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.