National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) poster

National Geographic, Where's Amelia Earhart 2024

  • 7 1 stemmen
  • 45 min
  • Documentaire

Toen de wereldberoemde vlieger Amelia Earhart in juli 1937 haar recordpoging om de wereld rond te vliegen naderde, verdween ze ergens boven de Stille Oceaan - spoorloos verdwijnend. Kwam ze zonder brandstof te zitten en stortte ze in zee? Of had ze het kunnen overleven? Onderzoekers hebben de zaak opgebouwd dat Amelia Earhart een pion was in een spionagecomplot voor president Franklin D. Roosevelt, terwijl ooggetuigen verklaarden dat ze door het Japanse leger was gevangengenomen. Door feiten en bewijsmateriaal te onderzoeken, onderzoekt National Geographic een van de meest fel bediscussieerde mysteries van allemaal


Stream National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) online in België

Wil je National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) kijken? Is de film National Geographic, Where's Amelia Earhart te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je National Geographic, Where's Amelia Earhart kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Zondag 29 september 2024
  • Speelduur 45 minuten
  • Genres Documentaire

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles


Veelgestelde vragen

De film National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. National Geographic, Where's Amelia Earhart (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.