Bigger Than Africa 2018

  • 86 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Toen de slavenboten aanlegden in Amerika, Cuba en het Caribisch gebied, kwamen honderden culturen en religies met de Afrikanen mee, maar slechts één overleefde de plantages. Tot op heden blijft de meest uitgesproken Afrikaanse cultuur van de diaspora de cultuur van de Yoruba. Van Brazilië tot Trinidad, de Verenigde Staten tot Cuba, Haïti en het hele Caribische gebied, domineert deze West-Afrikaanse cultuur alle andere Culturen van Afrika en kan worden gezegd dat zij de plantages honderden jaren heeft overleefd. Bigger Than Africa volgt de trans-Atlantische slavenhandelroute van West-Afrika naar zes verschillende landen - VS, Nigeria, Brazilië, Republiek Benin, Trinidad en Tobago en Cuba - om de redenen voor het overleven van deze bijzondere West-Afrikaanse Cultuur te onderzoeken en te vinden.


Stream Bigger Than Africa (2018) online in België

Wil je Bigger Than Africa (2018) kijken? Is de film Bigger Than Africa te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bigger Than Africa kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Bigger Than Africa (2018) streamen op Netflix.

Stream Bigger Than Africa (2018) gratis
  • Bigger Than Africa is beschikbaar op Netflix Netflix

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 18 februari 2018
  • Speelduur 86 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Motherland Productions Inc.
  • Productielanden Nigeria & United States of America
  • Trefwoorden Human spirit.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Bigger Than Africa (2018) is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Bigger Than Africa (2018) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Bigger Than Africa (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bigger Than Africa (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bigger Than Africa (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bigger Than Africa (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bigger Than Africa (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Bigger Than Africa (2018) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Bigger Than Africa (2018) onbeperkt gratis kijken.

Bigger Than Africa (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bigger Than Africa (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bigger Than Africa (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bigger Than Africa (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.