NOPE! (2021) poster

NOPE! 2021

  • 5.4 5 stemmen
  • 6 min
  • Komedie

De korte film is een reflectie op onze samenleving, omdat er wordt gekeken naar onze relatie met drugs en internet en de manier waarop deze vormen van verslaving de waarde die we aan menselijke interacties hechten, kunnen verwateren. Echter, nee! is geen kritiek die doorgaans met deze thema’s wordt geassocieerd, maar eerder een ironisch, luchtig en speels inzicht in de hedendaagse jeugdcultuur. De nieuwe generatie dromers en makers wordt voorgesteld als fluorescerend, digitaal en licht mistig. In lijn met de regiestijl van Schinaia vertrouwt de korte film zowel op meeslepende beelden en geluid als op het script om het verhaal te ontvouwen. Exclusief werken met een heel jong team op het gebied van styling, muziek, cinematografie, postproductie, geluidsontwerp, grafisch ontwerp en illustratie, nee! wordt een eerbetoon aan het frisse en innovatieve creatieve talent van morgen.


Stream NOPE! (2021) online in België

Wil je NOPE! (2021) kijken? Is de film NOPE! met Fabian Gibertoni te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je NOPE! kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 27 september 2021
  • Speelduur 6 minuten
  • Genres Komedie
  • Productie budget $50,000
  • Productiebedrijven Basement
  • Productielanden Italy
  • Trefwoorden Magic mushroom, Tinder & Shrooms.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film NOPE! (2021) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film NOPE! (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film NOPE! (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film NOPE! (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je NOPE! (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film NOPE! (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film NOPE! (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

NOPE! (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

NOPE! (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

NOPE! (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

NOPE! (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. NOPE! (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.