Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream 2022

Originele titel: Moonage Daydream

"Bowie"

  • 7.6 202 stemmen
  • 140 min
  • Documentaire Muziek
Trailer afspelen

Documentaire over de Britse muzikale superster David Bowie, die met volledige medewerking van Bowies familie is gemaakt. Regisseur Morgen verkreeg van hen speciale toegang tot de persoonlijke archieven van Bowie, die eigen filmbeelden in 16 mm en 35 mm en vele ‘master recordings’ van albums van Bowie bevatten. Daarnaast worden de andere creatieve aspecten van de Brit uitgelicht, zoals dans, schilderen, beeldhouwen en video- en audiocollage’s.


Stream Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) online in België

Wil je Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) kijken? Is de film Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream met David Bowie te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022)
  • Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream kan je kopen op Google Play Movies Google Play Movies
  • Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream kan je kopen op Rakuten TV Rakuten TV
  • Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream kan je kopen op Amazon Video Amazon Video
Huur Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022)
  • Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream kan je huren op Apple TV Apple TV
  • Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream kan je huren op Amazon Video Amazon Video

Download Moonage Daydream (2022) Nederlandstalige ondertiteling
Moonage.Daydream.2022.1080p.bluray.x264-woat Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 15 september 2022
  • Speelduur 140 minuten
  • Genres Documentaire & Muziek
  • Opbrengst $10,680,627
  • Productiebedrijven BMG, Live Nation Productions & Public Road Productions
  • Productielanden Germany & United States of America
  • Trefwoorden Rock star, Archive footage, Superstar, Old footage, Semi-biographical, Famous people singing, Musical journey, Personal journey, Immersive, Creative storytelling & Repurposed footage.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Het Uur van de Wolf: Moonage Daydream (2022) met David Bowie kopen of huren op Apple TV in België.