Pretpark Nederland (2006) poster

Pretpark Nederland 2006

  • 8.5 2 stemmen
  • 90 min
  • Documentaire

Nederlanders doen vreemde dingen met hun vrije tijd. Zo veel wordt duidelijk in de documentaire die Michiel van Erp maakte over de plaatsen waar de gemiddelde Nederlander recreëert: Bataviastad, de Efteling, de Libelleweek ergens in de polder, Gay Pride en het Prinsengrachtconcert. Van Erp portretteert, met de hem kenmerkende tongue in cheek, de deelnemers aan en organisatoren van de evenementen. Rode draad is de groep rondreizende Chinese toeristen, die alle gebeurtenissen met dezelfde argeloze verbazing gadeslaan. De film geeft, met vaak hilarische beelden, een scherp inzicht in de volksaard van de Nederlanders, die met doorzichtige trucs publiek tot kopen proberen te verleiden, massaal vanuit de provincie naar Amsterdam trekken om een dagje 'homo's te kijken' en alle verbods- en fatsoensregels overtreden voor een goed plekje in de gracht bij een gratis concert.


Stream Pretpark Nederland (2006) online in België

Wil je Pretpark Nederland (2006) kijken? Is de film Pretpark Nederland te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Pretpark Nederland kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 18 oktober 2006
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven NPS & De Familie
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Amusement park.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Pretpark Nederland (2006) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Pretpark Nederland (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Pretpark Nederland (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Pretpark Nederland (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Pretpark Nederland (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Pretpark Nederland (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Pretpark Nederland (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Pretpark Nederland (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Pretpark Nederland (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Pretpark Nederland (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Pretpark Nederland (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Pretpark Nederland (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.