黃飛鴻四大弟子 (1977) poster

黃飛鴻四大弟子 1977

  • 4 6 stemmen
  • 88 min
  • Actie Avontuur

Lin Che Jong, een leerling van Wong Fei Hung, neemt het op tegen gangsters van de plaatselijke misdaadfamilie en opent een Kung Fu-school in de stad. De gangsters nemen wraak door studenten te vermoorden en de school te vernietigen. De stad wordt gerund door een plaatselijke misdaadheer genaamd Shao Pei Lee, een beruchte voortvluchtige. Shao Pei Lee roept op zijn beurt de hulp in van een groep kwaadaardige strijders die bekend staat als 'The Yangtze Four' om de strijd aan te gaan met Lin Che Jong en zijn broers terwijl ze proberen de corrupte ambtenaren te ontmaskeren en de stad Shap Pei Lee te bevrijden.


Stream 黃飛鴻四大弟子 (1977) online in België

Wil je 黃飛鴻四大弟子 (1977) kijken? Is de film 黃飛鴻四大弟子 met 梁小龍 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 黃飛鴻四大弟子 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 6 oktober 1977
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Actie & Avontuur
  • Productielanden Hong Kong

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 黃飛鴻四大弟子 (1977) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 黃飛鴻四大弟子 (1977) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 黃飛鴻四大弟子 (1977) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 黃飛鴻四大弟子 (1977) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 黃飛鴻四大弟子 (1977) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 黃飛鴻四大弟子 (1977) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

黃飛鴻四大弟子 (1977) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

黃飛鴻四大弟子 (1977) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

黃飛鴻四大弟子 (1977) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

黃飛鴻四大弟子 (1977) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 黃飛鴻四大弟子 (1977) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.