Late Bloomers 2024

  • 6.7 9 stemmen
  • 89 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Louise, een doelloze, 28-jarige woont in Brooklyn, onlangs vrijgezel, een soort muzikant, depressief zonder het toe te geven, valt dronken terwijl ze iets stoms doet en breekt haar heup. Hierdoor belandt ze op een afdeling fysiotherapie vol mensen die twee keer zo oud zijn als zij. Daar ontmoet ze Antonina, een chagrijnige, oudere Poolse vrouw, die geen Engels spreekt. Louise krijgt een baan om voor haar te zorgen. Geen van beide vrouwen houdt van het arrangement, maar het is tijd om de waarheid over ouder worden onder ogen te zien. We moeten allemaal een keer volwassen worden.


Stream Late Bloomers (2024) online in België

Wil je Late Bloomers (2024) kijken? Is de film Late Bloomers met Karen Gillan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Late Bloomers kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 7 juni 2024
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Park Pictures Features, We're Doin Great, Fierce Optimism Films, World of HA Productions, Burn Later Productions, MM2 Asia Productions, Good Gravy Films & Bindery Films
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Late Bloomers (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Late Bloomers (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Late Bloomers (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Late Bloomers (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Late Bloomers (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Late Bloomers (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Late Bloomers (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Late Bloomers (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Late Bloomers (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Late Bloomers (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Late Bloomers (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Late Bloomers (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.