Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) poster

Los órganos internos de la Madre Tierra 2022

  • 22 min
  • Documentaire

De eerste bergen die de Amsterdamse Colombiaanse kunstenaar en filmmaker Ana Bravo Pérez in Nederland zag, waren zwart. In dit experimentele werk volgt ze de stank van de kolen in de Amsterdamse haven terug naar de oorsprong: een open wond in het noorden van Colombia. De mijn ligt op het grondgebied van de Wayuu en heeft een enorme impact op de inheemse bevolking.


Stream Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) online in België

Wil je Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) kijken? Is de film Los órganos internos de la Madre Tierra te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Los órganos internos de la Madre Tierra kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 9 november 2022
  • Speelduur 22 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Urkunina Films
  • Productielanden Colombia & Netherlands
  • Trefwoorden Indigenous, Landscape, Mining company & Wayuu.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Los órganos internos de la Madre Tierra (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.