Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) poster

Nuclear Armageddon: How Close Are We? 2024

  • 59 min
  • Documentaire

Nu de Doomsday Clock het dichtst bij middernacht is geweest, onderzoekt Jane Corbin de verspreiding van kernwapens over de hele wereld. Ze bezoekt Los Alamos, de thuisbasis van de Amerikaanse ontwikkelingsfaciliteit voor kernwapens en de historische thuisbasis van Oppenheimer's Manhattan Project. In Schotland onthult ze de strategie achter de Britse nucleaire afschrikking, en spreekt ze met campagnevoerders in Suffolk die strijden tegen Amerikaanse wapens waarvan zij vrezen dat deze zich op Britse bodem zullen bevinden. Jane ontdekt ook hoeveel van de mondiale overeenkomsten en waarborgen die de verspreiding van kernwapens sinds de jaren zeventig hebben beperkt, niet meer werken. Dit is een verhaal verteld door de wetenschappers, onderzoekers en diplomaten die de klok hebben gezet en hebben gevochten om ervoor te zorgen dat het ultieme afschrikmiddel al meer dan 70 jaar niet is gebruikt.


Stream Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) online in België

Wil je Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) kijken? Is de film Nuclear Armageddon: How Close Are We? met Jane Corbin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Nuclear Armageddon: How Close Are We? kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 18 januari 2024
  • Speelduur 59 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven BBC
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Politics, Atomic bomb, Cold war, Doomsday clock, Current affairs, Nuclear warfare, Manhattan project & Oppenheimer.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Nuclear Armageddon: How Close Are We? (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.