Africa's Fishing Leopards (2015) poster

Africa's Fishing Leopards 2015

  • 60 min
  • Documentaire

David Attenborough vertelt het intieme verhaal van een luipaardmoeder en haar twee welpen. Deze bijzondere familie moet overleven in de wildernis van Botswana, samen met enkele minder vriendelijke buren: leeuwen, wilde honden en hyena's. De concurrentie om voedsel is zwaar, en als ze het willen redden, moeten ze een nieuwe vaardigheid leren: ze moeten leren vissen. Dit is een episch familiedrama. Bij elke stap wordt de lokale cameraman Brad Bestelink bijgestaan. Brads 18 maanden durende reis waarbij hij de levens van deze geheimzinnige grote katten volgt, biedt een zeldzaam kijkje in een anders verborgen wereld


Stream Africa's Fishing Leopards (2015) online in België

Wil je Africa's Fishing Leopards (2015) kijken? Is de film Africa's Fishing Leopards met David Attenborough te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Africa's Fishing Leopards kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 24 februari 2015
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven BBC Two, BBC Earth, Icon Films & Nat Geo Wild
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Leopard & Big cats.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Africa's Fishing Leopards (2015) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Africa's Fishing Leopards (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Africa's Fishing Leopards (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Africa's Fishing Leopards (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Africa's Fishing Leopards (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Africa's Fishing Leopards (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Africa's Fishing Leopards (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Africa's Fishing Leopards (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Africa's Fishing Leopards (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Africa's Fishing Leopards (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Africa's Fishing Leopards (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Africa's Fishing Leopards (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.