Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) poster

Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap 2008

  • 7.5 2 stemmen
  • 71 min

In deze eerste theatershow van Het Huis Anubis zijn Nienke, Fabian, Amber, Patricia, Mick, Joyce, Noa en Jeroen druk bezig met de voorbereidingen van de schoolmusical. Tussen de verzamelde kisten vinden ze een oude Inca-schat: De Graal van de Eeuwige Vriendschap. Per ongeluk bevrijdt Noa de Geest die in deze Graal huist en dan gaat het mis en gebeuren er allerlei griezelige dingen. Enkel door samen met de kids in de zaal de raadsels op te lossen en gevaarlijke opdrachten te vervullen, kan de mysterieuze vloek ongedaan worden gemaakt. Maar is de vriendschap van de club wel sterk genoeg?


Stream Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) online in België

Wil je Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) kijken? Is de film Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap met Loek Beernink te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Zondag 28 december 2008
  • Speelduur 71 minuten

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Het Huis Anubis: De Graal van de Eeuwige Vriendschap (2008) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.