Lost Theaters of Wichita (2016) poster

Lost Theaters of Wichita 2016

  • 2 1 stemmen
  • 30 min
  • Documentaire

Korte documentaire: Lost Theaters of Wichita vertelt het inside-verhaal van degenen die erbij waren. Het is een verhaal over twee grote amusementspaleizen: het ene overleefde nauwelijks en het andere stortte in terwijl het nog in zijn bloei stond. De Miller kan tot op de dag van vandaag nog steeds mensen vermaken in een grootse sfeer die anders is dan alle andere. Maar in plaats daarvan staat op die plek een parkeergarage: een monument voor de verloren geschiedenis en een les voor toekomstige generaties om ter harte te nemen. Het programma bevat extra segmenten over de theatergeschiedenis van Wichita die niet in de documentaire zelf zijn opgenomen, en een vraag-en-antwoordsessie met enkele van de mensen die in de film worden geïnterviewd.


Stream Lost Theaters of Wichita (2016) online in België

Wil je Lost Theaters of Wichita (2016) kijken? Is de film Lost Theaters of Wichita te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lost Theaters of Wichita kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Zaterdag 23 juli 2016
  • Speelduur 30 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven KPTS
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Documentary short.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Lost Theaters of Wichita (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Lost Theaters of Wichita (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Lost Theaters of Wichita (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Lost Theaters of Wichita (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Lost Theaters of Wichita (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lost Theaters of Wichita (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lost Theaters of Wichita (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lost Theaters of Wichita (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Lost Theaters of Wichita (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Lost Theaters of Wichita (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Lost Theaters of Wichita (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Lost Theaters of Wichita (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.