Rapunzel de Musical 2016

Rapunzel de Musical

  • 7 1 stemmen
  • 75 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Het mooie prinsesje Rapunzel bezit magische haar. Op een dag wordt ze ontvoerd en opgesloten in een hoge toren, door een gemene tovenares die het haar wil hebben. Elke dag moet Rapunzel haar vlecht uit het torenraam laten zakken, zodat de tovenares naar boven kan klimmen. De jaren verstrijken en Rapunzel groeit in eenzaamheid op tot een knappe vrouw, dromend van een dappere prins die haar zal bevrijden. Zal haar redder ooit komen?


Stream Rapunzel de Musical (2016) online in België

Wil je Rapunzel de Musical (2016) kijken? Is de film Rapunzel de Musical met Sita Vermeulen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rapunzel de Musical kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Rapunzel de Musical te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Rapunzel de Musical (2016) is te huur op Google Play Movies om online te kijken.

Koop Rapunzel de Musical (2016)
  • Rapunzel de Musical kan je kopen op Apple TV Apple TV
  • Rapunzel de Musical kan je kopen op Google Play Movies Google Play Movies
Huur Rapunzel de Musical (2016)
  • Rapunzel de Musical kan je huren op Google Play Movies Google Play Movies

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 1 augustus 2016
  • Speelduur 75 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Van Hoorne Entertainment
  • Productielanden Netherlands

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Rapunzel de Musical (2016) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Rapunzel de Musical (2016) kan je in België huren op Google Play Movies.

De film Rapunzel de Musical (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Rapunzel de Musical (2016) is te koop op streamingdienst Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Rapunzel de Musical (2016) huren op Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Rapunzel de Musical (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rapunzel de Musical (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rapunzel de Musical (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Rapunzel de Musical (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Rapunzel de Musical (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rapunzel de Musical (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rapunzel de Musical (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Rapunzel de Musical (2016) met Sita Vermeulen kopen of huren op Apple TV in België.