Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) poster

Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen 2006

Muziek DVD, Latin

  • 8 1 stemmen
  • 242 min
  • Muziek

Dat swingende latinpop niet altijd uit zonnige oorden hoeft te komen, bewijst de Spaans-Belgische zangeres Belle Perez al jaren. Sinds eind jaren negentig ligt België aan haar voeten. In Nederland kwam haar debuutalbum pas later uit, maar ook hier werd ze al snel populair. Met dank aan de Tros overigens, die haar als een exotisch nichtje hartelijk in de familie heeft opgenomen. De ongecompliceerde nummers van La Perez vormen een dansbare soundtrack voor de zomer. In mei 2006 liep het Antwerpse Sportpaleis vol om haar live aan het werk te zien. Met een mix van haar grootste hits en wat latin-klassiekers speelden Perez en haar tienkoppige band de zaal moeiteloos plat. Wel stak de Belgische latina met haar onschuldige liedjes wat kleurloos af tegen grootheden als Shakira en Ricky Martin. Maar dat zal haar fans een zorg zijn. Op de tweede dvd staat een verzameling videoclips, backstage beelden en interviews. (MH)


Stream Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) online in België

Wil je Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) kijken? Is de film Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen met Belle Perez te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Zondag 1 januari 2006
  • Speelduur 242 minuten
  • Genres Muziek
  • Trefwoorden Concert.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Belle Perez: Mega Latino Concert - Sportpaleis Antwerpen (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.