Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand 2008

  • 3.2 2 stemmen
  • 72 min
  • Avontuur Familie
Trailer afspelen

Na een woeste storm, belandt de norse Kapitein Eksteroog op een onbewoond eiland. Op dit eiland zoekt hij naar een schat die zijn aartsvijand Zilvertand er ooit heeft begraven. Ook Reus, een gigantische kerel van 2 meter hoog, belandt samen met vijf kinderen en hun hondje Smikkel op hetzelfde eiland. Kapitein Eksteroog en Reus laten de kinderen naar de schat zoeken terwijl zij hun hondje Smikkel gevangen houden. Piet Piraat wil zich een echte piraat voelen dus moet hij een schat vinden. Stien, Berend, Steven en Piet gaan op onderzoek uit naar een eiland wat niet op de kaart staat en belanden zo op het eiland van Kapitein Eksteroog. Ze besluiten de kinderen te helpen en op zoek te gaan naar de schat. Dat wordt het begin van een tocht vol avontuur en gevaar.


Stream Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) online in België

Wil je Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) kijken? Is de film Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand met Peter Van De Velde te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) streamen op Telenet. Het is mogelijk om de film Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) gratis
Koop Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008)
Huur Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008)

Download Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) Nederlandstalige ondertiteling
Kommissar Rex S04E07 Die Verschwörung Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 10 december 2008
  • Speelduur 72 minuten
  • Genres Avontuur & Familie
  • Productiebedrijven Studio 100
  • Productielanden Belgium
  • Trefwoorden Fan film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) met Peter Van De Velde is te streamen op Telenet. Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) streamen op Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2008) met Peter Van De Velde kopen of huren op Apple TV in België.