富士に立つ若武者 (1961) poster

富士に立つ若武者 1961

  • 5.5 2 stemmen
  • 93 min
  • Drama Historisch

De epische veldslagen tussen de Heike en Genji (Taira- en Minamoto-clans) staan ​​centraal als de verslagen leider van de Genji, Minamoto Yoritomo, besluit de ballingschap van zijn clan te beëindigen en het brute verlies in december 1159 te wreken, toen ze hadden gevochten onder de witte vlag van de keizer, terwijl de Taira onder hun rode vlaggen vochten in een strijd op leven en dood. Het gevecht duurde slechts één dag, waarbij de Genji een totale nederlaag leden, wat leidde tot hun ballingschap. Zijn vader, Yoshitomo, nam de verantwoordelijkheid voor het verlies op zich en in plaats van in vernedering te leven, besluit hij zelfmoord te plegen terwijl al zijn zonen hem volgen. Yoritomo, de dapperste krijger onder hen, staat echter rechtop en verklaart dat hij zichzelf niet zal doden, maar zal vechten om de clan te herstellen.


Stream 富士に立つ若武者 (1961) online in België

Wil je 富士に立つ若武者 (1961) kijken? Is de film 富士に立つ若武者 met 二代目 大川橋蔵 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 富士に立つ若武者 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 9 april 1961
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Drama & Historisch
  • Productiebedrijven Toei Company
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden 12th century & Mount fuji, japan.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 富士に立つ若武者 (1961) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 富士に立つ若武者 (1961) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 富士に立つ若武者 (1961) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 富士に立つ若武者 (1961) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 富士に立つ若武者 (1961) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 富士に立つ若武者 (1961) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 富士に立つ若武者 (1961) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

富士に立つ若武者 (1961) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

富士に立つ若武者 (1961) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

富士に立つ若武者 (1961) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

富士に立つ若武者 (1961) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 富士に立つ若武者 (1961) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.