Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) poster

Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe 2018

  • 9 1 stemmen
  • 148 min
  • Documentaire

Vanaf 2019 Maui Film Festival Deze krachtige documentaire viert de historische Malama Honua Worldwide Voyage die talloze individuen en gemeenschappen van over de hele wereld met elkaar verbond. Een reis die ook de vervulling vertegenwoordigde van de visie van Nainoa Thompson en zijn tijdgenoten, het doorgeven van de mantel aan de volgende generatie kanaka maoli die de vaardigheden van hun voorouders zullen behouden en deze traditie nog generaties lang zullen voortzetten, zodat de erfenis van Hokulea kan duizend generaties meegaan.


Stream Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) online in België

Wil je Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) kijken? Is de film Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe met Kalepa Baybayan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 18 november 2018
  • Speelduur 148 minuten
  • Genres Documentaire
  • Trefwoorden Hawaii, Navigation, Voyage & Native hawaiian.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Moananuiākea: One Ocean, One People, One Canoe (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.