De Grote Sinterklaasshow (2018) poster

De Grote Sinterklaasshow 2018

  • 100 min
  • Muziek

Ook dit jaar zetten Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten het Sportpaleis weer helemaal op stelten met de enige echte Grote Sinterklaasshow. Het belooft één groot feest te worden met al jouw Studio 100-vrienden. Daar moet je zeker bij zijn! Dit jaar zal Campus 12, bekend van de nieuwe Ketnet-reeks, voor het eerst te zien zijn tijdens deze onvergetelijke show. Fans kunnen voor de eerste keer de cast zien optreden met een 12-koppig koor. Campus 12 zal enkele nummers brengen uit hun nieuwe album. Naast Campus 12 zijn er heel wat vertrouwde Studio 100-helden te bewonderen. Hanne, Klaasje en Marthe van K3 en Mega Mindy zijn weer van de partij. Maar ook de Nachtwacht, Samson en Gert, Piet Piraat en Kabouter Plop verwelkomen Sinterklaas. Het belooft dus weer een uniek feest te worden met als grote afsluiter een spetterend optreden van Baba Yega!


Stream De Grote Sinterklaasshow (2018) online in België

Wil je De Grote Sinterklaasshow (2018) kijken? Is de film De Grote Sinterklaasshow met Gert Verhulst te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Grote Sinterklaasshow kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 2 december 2018
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Muziek
  • Productiebedrijven Studio 100
  • Productielanden Belgium
  • Trefwoorden Maya de bij, Sinterklaas, Kabouter plop, Piet piraat, Bumba, Rox & Nachtwacht.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film De Grote Sinterklaasshow (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film De Grote Sinterklaasshow (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De Grote Sinterklaasshow (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De Grote Sinterklaasshow (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De Grote Sinterklaasshow (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Grote Sinterklaasshow (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Grote Sinterklaasshow (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Grote Sinterklaasshow (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De Grote Sinterklaasshow (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Grote Sinterklaasshow (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Grote Sinterklaasshow (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De Grote Sinterklaasshow (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.