Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) poster

Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter 2019

  • 70 min
  • Avontuur Familie

Wanneer Sinterklaas een verjaardagsmijter van de pieten ontvangt, wil hij deze tentoonstellen in het museum. Op deze manier kunnen alle mensen, nog voordat Sinterklaas in het land is, deze bezichtigen. De drie boeven Barones, Henkie en Freigdenhill krijgen hier lucht van en bedenken een plan om de mijter te stelen. Maar het plan gaat verder, want ook ontvoeren zij Sinterklaas! Ze laten hem alleen vrij als er een groot geldbedrag betaald wordt. De pieten schakelen commissaris Hendriksen van de politie in om hulp te krijgen om deze zaak op te lossen. Samen bedenken ze een plan om Sinterklaas en de mijter terug te krijgen. Maar gaat hen dit lukken? Gaat pakjesavond wel door? In de mijter zitten namelijk magische krachten verborgen en zonder de mijter loopt het hele Sinterklaasfeest in de soep.


Stream Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) online in België

Wil je Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) kijken? Is de film Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter met Michelle Bergsma te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 17 oktober 2019
  • Speelduur 70 minuten
  • Genres Avontuur & Familie
  • Productiebedrijven SPTH & Werkmijter
  • Trefwoorden Sinterklaas.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.